著者 : Chris Anderson
  • Hyperion (2010年4月20日発売)
  • Amazon.co.jp ・洋書 (304ページ)

Free: How Today's Smartest Businesses Profit by Giving Something for Nothingの感想・レビュー・書評

• 広く浅くおもしろい部分をかいつまんで紹介しているという感じ。全体を通しておもしろいにはおもしろいが、もう少し個々のビジネスについて突っ込んで書いてもいいんじゃないかと思った。

Chris Andersonの作品

Free: How Today's Smartest Businesses Profit by Giving Something for Nothingはこんな洋書です

Free: How Today's Smartest Businesses Profit by Giving Something for Nothingを本棚に「いま読んでる」で登録しているひと

Free: How Today's Smartest Businesses Profit by Giving Something for Nothingを本棚に「読み終わった」で登録しているひと

Free: How Today's Smartest Businesses Profit by Giving Something for Nothingを本棚に「積読」で登録しているひと

Free: How Today's Smartest Businesses Profit by Giving Something for Nothingのペーパーバック