• Pearson Japan (2008年9月26日発売)
  • Amazon.co.jp ・洋書 (120ページ)

Penguin Readers: Level 6 SAVING PRIVATE RYAN (Penguin Active Readers, Level 6)の感想・レビュー・書評

• #62 アメリカっぽい

• 戦争の悲惨さがわかりました。主人公だと思ってた人まで最後死ぬなんて。残酷なシーンが速く読み進められない。

Pearson Educationの作品

Penguin Readers: Level 6 SAVING PRIVATE RYAN (Penguin Active Readers, Level 6)はこんな洋書です

Penguin Readers: Level 6 SAVING PRIVATE RYAN (Penguin Active Readers, Level 6)を本棚に登録しているひと

Penguin Readers: Level 6 SAVING PRIVATE RYAN (Penguin Active Readers, Level 6)を本棚に「読み終わった」で登録しているひと

Penguin Readers: Level 6 SAVING PRIVATE RYAN (Penguin Active Readers, Level 6)のペーパーバック