The Lady in White Level 4 (Cambridge English Readers)

• Cambridge University Press
  • Amazon.co.jp ・洋書 (80ページ)

Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. Is it coincidence or is he losing his mind? While researching a new programme, John, a successful television producer, comes across a story about a ghostly hitch-hiker. Soon he realises that the story of the Lady in White bears many similarities to part of his own life. Returning to London from a holiday in Ireland, John begins to ask himself some uncomfortable questions. Paperback-only version. Also available with Audio CDs including complete text recordings from the book.

• 子供の誕生日を目前に、奥さんが挙動不審になる。

そんなある日、主人公は同僚から幽霊話を聞く。
    その幽霊話と奥さんとの出会いには重なる部分があり、
    主人公はますます不安に駆られる。

奥さんは一体何者なのだ?
    この世の者ではないのか?

• YL4.4 語数21514
    2023.5.8★AYK TVプロデューサーの主人公の助手が新しいネタとして白いドレスの女が同じ場所でヒッチハイクする怖い話があるから調べようと言われる。
    ラジオ番組で証言しているカセットテープを聞くと、主人公と妻の出会いと全く同じだった。

• 総語数:20964

横浜国立大学附属図書館蔵書検索

• 所蔵:2F 多読本 837.7/E61/4

• YL:4.4
    語数:21514

• 地方局の番組で語ったある男の体験を聞いたとき、Johnは凍りつく。
    全く別の場所に住む3人の男が語った、ある村でヒッチハイクをする、白いドレスを着た幽霊の話。
    その話は、Johnと妻との出会いと、あまりにも酷似していた。
    妻は一体誰なのか…? そして、1歳になる息子の存在は…?

怖いの苦手なのに、ついつい読んでしまった怖い話。かなり怖かった〜
    ただ、最後の意味が解らない…! え?! 結局、どういうことだったんだ? って感じ。

ColinCampbellの作品