A Matter of Chance Level 4 (Cambridge English Readers)

• Cambridge University Press
  • Amazon.co.jp ・洋書 (78ページ)

Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. Paul Morris's happy life in Italy changes when his wife dies suddenly. He develops a relationship with Sandra, a friend at work, but everything is not as it seems. How can Sandra afford such an expensive car? And why does she keep making mysterious phone calls? Soon Paul is involved in international crime and a thrilling car chase across Europe. Paperback-only version. Also available with Audio CDs including complete text recordings from the book.

• "YL4.5 語数17415 2023.7.12★AYK イギリス人のポールはイタリアで妻と暮らしていたが、事故で妻を失くす。
    新しく付き合った同僚イタリア人のサンドラは親の別荘があり高級車に乗っている。
    ある日、彼女が親の知り合いという怪しい男と会っているのを見て怪しむようになる。
    でも毎回キスでごまかされててオイッと突っ込みながら読んでました。
    イタリア、フランス、イギリスの色んな地名が出てきて最初にある地図を見ながら読むのも楽しかったです。"

• 総語数:17892

横浜国立大学附属図書館蔵書検索

• 悩んでいる顔は危ない筋の人に分かる。
    そして悩みが吹っ飛ぶような誘いを受ける。

• イタリアで新しい生活をはじめた矢先に、愛する妻を事故で失ってしまったPaul。
    妻を思い、共に行くはずだった場所を一人で訪れる日々を送るPaulだったが、ある時から、同じ会社で働くSandraに惹かれはじめる。
    しかし、Sandraの旅先での奇妙な行動が、次第にPaulに疑惑を抱かせるようになる。

最初の1ページと、最後の1ページは、なんだかすごくいい雰囲気なんだけどな。
    その間は、まあベタというか…

• YL 4.5-5.0  18,000語

最愛の妻を突然の事故でなくした主人公。ぽっかり空いた心の隙間を、同僚の女性がやさしく埋めてくれるようになります。
    でも、その女性は少し謎めいていて・・・。

David A.Hillの作品