アクタージュ act-age 6 (ジャンプコミックスDIGITAL) [Kindle]

• 集英社
  • Amazon.co.jp ・電子書籍

• 心震える。惹き込まれる。

• *This review mentions volumes 1-6. The Unfinished series.

#6 (20190519 - Kindle)
    [Memo]
    "In this world full of liars, a person who is prepared not to lie is called an actor."
    "We, even if dying, can not be alone. We call it a play to realize that happiness."

#1-5 (20190330 - Kindle)
    [Overview]
    Immersion.
    Playing a role.
    She knew nothing but it.
    [Tag]
    Comics.
    Play, theatre, films and stage are featured.
    [note]
    The trial version drove me to buy the full version. Volume 5 made me cry, somehow HACHAMECHA. I can't wait for the next.

-/-

※このレビューでは第1-6巻を扱っています。未完の連作。

◆第6巻(20190519・Kindle)
     <備忘>
    「嘘吐きだらけのこの世界で 嘘を吐かない覚悟をした者を役者という」
    「俺たちはたとえ死んでも一人にはなれない その幸福に気づくことを芝居という」

◆第1-5巻(20190330・Kindle)
     <概要>
    没入。
    役を果たすこと。
    彼女の知る全てはそれだけだった。
     <類別>
    漫画。
    演劇が主題。
     <備考>
    試し読みをしたら買わずにいられませんでした。第5巻でなぜかハチャメチャに泣きました。次巻が待ちどおしいです。

アクタージュ act-age 6 (ジャンプコミックスDIGITAL)のその他の作品

マツキタツヤの作品